Udtalelser

Jeg ønsker at videregive den højeste kvalitet til mine kunder.
Jeg vægter ægte professionelt håndværk ekstremt højt.
kvalitet, kreativitet og professionalisme.
Faglig dygtighed er en dyd.

Det var mit første besøg og absolut ikke mit sidste. Jeg følte mig godt vejledt og oplevede at der blev lyttet til mine ønsker. Resultatet levede fuldt ud op til mine forventninger!

Monica Tangå Larsen

Jeg blev i dag klippet af Trine for første gang, og jeg kan ærligt sige at jeg aldrig har været så tilfreds med et resultat før! Jeg har helt klart fundet mit nye go-to sted og kommer helt sikkert tilbage!

Sidsel Hecker Skaanes

Skøn betjening, og fuld forståelse for ønsker. Generelt fuld tilfreds med resultatet og oplevelsen i salonen!

Line Bangshaab Christensen

Det var første gang jeg besøgte Trine og Melvi Organic og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer. Trine er så sød og dygtig og jeg er meget glad for resultatet!

Natasja Overgaard Mortensen

Havde min debut hos Melvi Organic idag, hvilket var en meget positiv, behagelig og hyggelig oplevelse. Trine lyttede til mig og lavede et flot resultat i mit hår.

Maria Krath

Er lige hjemvendt fra MelviOrganic, og det var også min første gang ved denne salon, og jeg er fuldt ud tilfreds med mit resultat. Fik klippet spidser og afprøvet balayage for første gang, og det bliver nok ikke min sidste gang, og slet ikke mit sidste besøg hos denne frisør. Super sød og imødekommende frisør, to dejlige hunde, der holder en med selskab, lidt at drikke og god samvittighed pga. de økologiske produkter- samt fornuftige priser. Hun kan være stolt af sit arbejde. 🙂

Mie Gerd Poulsen

Efter flere uheldige besøg hos andre frisører, fandt jeg endelig Trine, som både lytter, forstår og udfører lige hvad man ønsker. En super hyggelig salon og en endnu sødere frisør, der er snaksaglig. Man føler sig så velkommen her. Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg skal have ordnet mit hår, når det trænger igen.

Mathilde Pipper Rasmussen

Min første gang hos Melvi Organic og jeg er mere end tilfreds! Både farve og klip var lige efter eget ønske, men med god vejledning fra søde Trine, som desuden er super dygtig og professionel! Salonen er så fin og det var i det hele taget en upåklagelig og god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

Sally Bach-Marklund

Kompetent, dygtig, lydhør, faglig stolthed, opmærksom, lattermild, ukrukket forkælelse, ingen smalle steder. Sådan en god oplevelse!!! TAK for det. Min varmeste anbefaling.

Nynne Elholm

Tusind tak til Melviorganic for et super flot hår. Har længe ville have en koldere lys farve og den fik jeg i dag efter en super behandling.

Helena Consortini Hobel

Menu