Bejummi

BEJUMMI – Vitamin vingummi

De populære små vitamin-vingummier, der er kendt for at give et langt smukt og sundt hår.

BOOST TIL HÅR, NEGLE & HUD

Bejummys kosttilskud er for dig, der gerne vil styrke hår, hud og negle. Kosttilskuddet er sammensat af en række forskellige vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som tilsammen medvirker til, at dit hår, din hud og dine negle bliver sundere og skønnere.

Som om det ikke er nok, at du kan booste hår, hud og negle med kosttilskuddet fra Bejummy, gælder det også, at det kan bidrage positivt til dit overordnede energiniveau. Samtidig medvirker tilskuddet til et styrket immunforsvar.

Vitaminerne er:

Vegetariske
Glutenfri
Mælkefri
Ikke testet på dyr
Nøddefri

Et udsnit af vores udtalelser

Jeg blev i dag klippet af Trine for første gang, og jeg kan ærligt sige at jeg aldrig har været så tilfreds med et resultat før! Jeg har helt klart fundet mit nye go-to sted og kommer helt sikkert tilbage!

Sidsel Hecker Skaanes

Min første gang hos Melvi Organic og jeg er mere end tilfreds! Både farve og klip var lige efter eget ønske, men med god vejledning fra søde Trine, som desuden er super dygtig og professionel! Salonen er så fin og det var i det hele taget en upåklagelig og god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

Sally Bach-Marklund

Menu